Public Charging

Het Europese netwerk voor elektrisch laden is de afgelopen jaren in hoog tempo gegroeid. Nederland is één van de koplopers. Toch zijn er in Nederland nog veel openbare ruimtes waar geen mogelijkheden zijn om elektrisch te laden. Op deze plekken zal geïnvesteerd worden.

Afhankelijk van de locatie werken we met verschillende typen laders. Van regulier (AC) laders met een maximale capaciteit van 22kW tot ultrasnelle (DC) laders die op strategische plekken worden geplaatst en een capaciteit hebben van meer dan 175kW. Het is mogelijk om een laadpaal in de openbare ruimte aan te vragen bij Orange Charging.

Klik op het aanvraagformulier onderaan deze pagina voor het aanvragen van laadpalen voor uw gemeente

Home & Office Charging

De focus van Orange Charging ligt op de zakelijke markt. Levering, installatie en indien gewenst de exploitatie van meerdere laadpalen bij bedrijfspanden is onze specialiteit. Laadpalen voor particulieren in de openbare ruimte kunnen wij ook verzorgen maar voor particuliere oplaadstations op eigen terrein verwijzen wij u graag door naar 1 van onze partners.

Klik op het aanvraagformulier onderaan deze pagina voor het aanvragen van laadpalen voor uw bedrijf

Fleet Charging & Projects

Vlooteigenaren zoals taxi- en transportbedrijven komen steeds vaker met vragen over haalbaarheid om met een gedeelte van het wagenpark over te stappen naar elektrisch vervoer. Door diverse marktontwikkelingen komt de stap om kostenefficiënt over te kunnen stappen steeds dichterbij. Na diverse grote busondernemingen zullen ook transportbedrijven de komende jaren investeren in de aanschaf van elektrische trucks. Orange Charging kan een breed scala aan oplaadmogelijkheden en gedegen advies leveren. Wij begeleiden u van het aanvraagproces tot de daadwerkelijke installatie, de exploitatie en het onderhoud daarna.

Klik op het aanvraagformulier onderaan deze pagina voor het aanvragen van laadpalen voor uw project

Power Discount

Binnen Nederland en vanaf 50.000kWh per jaar kan Orange Charging uw elektriciteitskosten gegarandeerd verlagen. Een interessante propositie voor onder andere OV-bedrijven en taxi-ondernemingen. Beschikt u reeds over elektrische laadpunten?

Wij helpen u met besparen. Neem contact via het aanvraagformulier  voor meer informatie.